Slikovnice - Zečić Karlo Slikovnice - Voćna farma Slikovnice - Pettson i Findus Slikovnice - Prijatelji iz Kukumijau Slikovnice - Mano i Dado Slikovnice - Zmajić Kokos Slikovnice - Fantastične priče za laku noć Slikovnice - Čarobni vrt
Knjige i još mnogo toga
Igračke i edukativne igre
Interaktivne igre i zabava
Materijali za preuzimanje
Video
O autoru

Tople obiteljske priče o malenom zečiću Karlu i njegovoj obitelji

Knjige o zečiću Karlu sadrže dražesne i tople obiteljske priče za mališane

Karlo živi poput svih klinaca. Njegov dan počinje maminim osmijehom, subotom s tatom odlazi u trgovinu, ljetne praznike provodi kod bake, a navečer ne želi poći na spavanje. I zato ga djeca širom svijeta tako dobro razumiju.

Više od 60 priča o zečiću Karlu objavljeno je u 4 ilustrirane knjige, „Karlo, mama, tata i baka Zečić“, „Priče o zečiću Karlu“, „Nove priče o zečiću Karlu“ i „Karlo nogometaš“. Iz knjige u knjigu Karlo raste te pratimo kako se iz mališana čiji se cijeli svijet vrti oko mame, tate i bake pretvara u dražesnoga, svojeglavoga predškolca s vlastitim društvom.

Knjige o zečiću Karlu i njegovoj obitelji postale su bestseleri u cijelom svijetu. Objavljene su u desecima zemalja i prevedene na mnoge jezike.

"Predivna knjiga! Zaljubili smo se u nju na prvi pogled! Čudesne ilustracije, kao da ih je nacrtalo dijete. Smišljamo s njima vlastite priče, uz one koje je napisala autorica! Obilje sitnih detalja koji privlače djetetovu pažnju. Razgledavamo što se nalazi u kuhinji, u dječjoj sobi, u kupaonici… Čitamo svakodnevno. Priče su jednostavne, iz djetetova života, vrlo razumljive…!"


Zečić Karlo

 
Dječji crteži
 
Ilustracije © Rotraut Susanne Berner