Slikovnice - Zečić Karlo Slikovnice - Voćna farma Slikovnice - Pettson i Findus Slikovnice - Prijatelji iz Kukumijau Slikovnice - Mano i Dado Slikovnice - Zmajić Kokos Slikovnice - Fantastične priče za laku noć Slikovnice - Čarobni vrt
Knjige i još mnogo toga
Igračke i edukativne igre
Interaktivne igre i zabava
Materijali za preuzimanje
Video
O autoru

Neodoljiva zbirka dražesnih priča s Voćne farme

Dobrodošli na Voćnu farmu složne i vesele obitelji Čizmić

Na farmi žive mama i tata Čizmić, njihova dječica Dora i Jurica, mamin mlađi brat Tomo i još mnogo ljubimaca, psići Hrđo i Mrljo, mačkica Puslica sa svojim mačićem Zvončićem, praščić Repić, ovčica Vunka, magarčić Uško, koza Loknica i poni Pino.

Napete i šaljive zgode s Voćne farme pratimo u 20 priča objavljenih u 3 prekrasno ilustrirana sveska, „Priče s Voćne farme“, „Nove zgode s Voćne farme“ i „Na Voćnu farmu stiže vlak!“.

Dražesne priče s Voćne farme osvojile su srca milijuna djece širom svijeta. Vjerujemo da će i vaši mališani oduševljeno tražiti da ih uvijek iznova čitate. Prate ih šarmantne i jasne ilustracije zahvaljujući kojima mališan bez teškoća prati radnju i usvaja nove riječi.

Priče s Voćne farme zamišljene su i da roditelji i djeca u zajedničkom druženju podijele uzbuđenje svladavanja prvih čitateljskih koraka. Kako bi se mališanima osigurao uspjeh u početnome čitanju, tekst je napisan u suradnji s britanskim stručnjacima za razvoj govora.Na svakoj stranici unutar ilustracije skriva se mala žuta patkica. Svaki put na novome, neočekivanome mjestu. Potražimo žutu patkicu!


Voćna farma

 
Dječji crteži
 
Ilustracije © Stephen Cartwright & Heather Amery